Η κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι βοηθά πολύ στην αποκάθαρση του πεπτικού σας συστήματος, στην αποβολή τοξινών και άλλων επιβλαβών ουσιών μέσω του ουροποιητικού σας συστήματος, αυξάνει την όρεξη και συμβάλλει στην αποτροπή ή την αντιμετώπιση πονοκεφάλων.

Η κατανάλωση 300 περίπου γραμμαρίων νερού την ημέρα μπορεί να αυξήσει το ρυθμό του μεταβολισμού σας τουλάχιστον κατά 24%. Συμβάλλει, επίσης, στο αδυνάτισμα και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.

Ανεξάρτητα από το αν πεινάτε ή όχι, η κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι ενέχει πάντοτε οφέλη για τον οργανισμό.

  1. Καθαρίζει το πεπτικό σας σύστημα:
    Όταν πίνετε άφθονο νερό, θα νιώθετε πάντοτε την ώθηση να προκαλέσετε κίνηση στο έντερό σας. Για το λόγο αυτό, το να πίνετε ένα ποτήρι νερού με άδειο στομάχι μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπημένη λειτουργία του πεπτικού σωλήνα. Αν γενικά πάσχετε από κάποιο είδος δυσκοιλιότητας, αυτός είναι ο τέλειος τρόπος να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

  2. Αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα:
    Κάθε φορά που επισκέπτεστε την τουαλέτα αποβάλλετε τοξίνες από το σώμα σας. Το νερό σάς βοηθά να επισκέπτεστε το μπάνιο πιο συχνά, συνεπώς πίνετε νερό, βοηθάτε την αποτοξίνωση του σώματός σας. Όσο περισσότερο νερό πίνετε, τόσο πιο καθαρό θα είναι και το σώμα σας. Βοηθά, επίσης, στην αντιμετώπιση του τυμπανισμού.

  3. Αποτρέπει την εμφάνιση πονοκεφάλων
    Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουμε πονοκεφάλους είναι επειδή δεν πίνουμε αρκετό νερό. Η αφυδάτωση είναι μια από τις πλέον συνήθεις αιτίες πονοκεφάλων και, φυσικά, ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισής της είναι η κατανάλωση νερού. Γι' αυτό μην ξεκινάτε απλώς τη μέρα σας με νερό – συνεχίστε να πίνετε καθόλη τη διάρκειά της.
    Εκτός από πονοκεφάλους, η κατανάλωση νερού βοηθά στην αντιμετώπιση της δύσοσμης αναπνοής και των στοματικών μολύνσεων.

  4. Επιταχύνει το μεταβολισμό
    Αν είστε σε δίαιτα και θέλετε να βελτιώσετε τη λειτουργία του μεταβολισμού σας, φροντίστε να πίνετε νερό με άδειο στομάχι, καθώς έτσι επιταχύνετε το ρυθμό του μεταβολισμού σας κατά 24%. Αυτό σημαίνει πως θα χωνεύετε πολύ καλύτερα και γρηγορότερα την τροφή σας – γεγονός που πάντοτε συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην απώλεια βάρους.

  5. Αυξάνει την ενέργεια σας
    Όταν αισθάνεστε κάπως καταβεβλημένοι, να πίνετε ένα μεγάλο ποτήρι νερό, καθώς βοηθά στην ταχύτερη ανάπτυξη των ερυθρών αιμοσφαιρίων τα οποία μεταφέρουν οξυγόνο στο αίμα σας. Έτσι εξασφαλίζετε πολύ περισσότερη ενέργεια στον οργανισμό σας.

  6. Συμβάλλει στο αδυνάτισμα
    Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, η κατανάλωση περισσότερου νερού θα σας βοηθήσει πολύ. Το νερό δεν έχει θερμίδες, συνεπώς μπορείτε να πίνετε όσο νερό θέλετε δίχως αρνητικές επιπτώσεις για τη δίαιτά σας. Όταν πίνετε νερό με άδειο στομάχι αποβάλλετε τοξίνες από το σώμα σας και μειώνετε την αίσθηση φουσκώματος στο στομάχι. Επίσης, αυξάνετε το μεταβολισμό με αποτέλεσμα να καίτε πιο γρήγορα θερμίδες.

  7. Καθαρίζει την επιδερμίδα
    Αν θέλετε να αποκτήσετε πιο λαμπερή επιδερμίδα, η κατανάλωση νερού θα σας βοηθήσει πολύ. Ο μεγάλος αριθμός τοξινών στο σώμα προκαλεί την εμφάνιση σημαδιών και θαμπάδας στο δέρμα. Το νερό βοηθά πολύ στην αποτοξίνωση του σώματος και, συνακόλουθα, στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας σας.

  8. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα:
    Το νερό είναι πολύ σημαντικό για τη γενικότερη υγεία του οργανισμού σας, ιδιαίτερα όσον αφορά την ισορροπία των υγρών του σώματος. Η κατανάλωση νερού με άδειο στομάχι σε καθημερινή βάση μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Όταν αυτό είναι υγιές, θα αρρωσταίνετε λιγότερο συχνά καθώς θα καταπολεμούνται ευκολότερα οι όποιες λοιμώξεις και φλεγμονές μέσα στο σώμα σας.

Η συχνή κατανάλωση νερού βοηθά στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων και επιπλοκών στην υγεία σας. Πολλές ασθένειες μάλιστα προκαλούνται από επιπλοκές στο στομάχι. Όταν πίνετε νερό με άδειο στομάχι, το προστατεύετε και μαζί με αυτό προστατεύετε και το σύνολο του οργανισμού σας.

 

Απολαύστε λοιπόν την πιο εύχρηστη και υγιεινή εμπειρία κατανάλωσης νερούχρησιμοποιώντας τη συσκευή νερού Strauss T7.