Η άνοιξη, με τα χρώματα, τα αρώματα και τις υπέροχες γεύσεις της είναι ιδανική εποχή για δροσιστικούς, υγιεινούς και θρεπτικούς χυμούς – αρκεί να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και μερικές έξυπνες συνταγές!

Για το πρώτο φροντίζει η Kuvings! Οι αποχυμωτές της, από τους οποίους ο EVO820 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αποχυμωτής για το 2020, με τη βραβευμένη τεχνολογία αργής περιστροφής και κρύας σύνθλιψης JMCS, διατηρούν αναλλοίωτη τη φρεσκάδα, τη θρεπτική αξία και τα ένζυμα κάθε συστατικού, για πραγματικά απολαυστικούς και θρεπτικούς χυμούς!

iStock 1303488822

Οι αποχυμωτές της Kuvings έχουν μεγάλη οπή τροφοδοσίας, επιτρέποντάς σας να ρίξετε στο εσωτερικό τους ολόκληρα φρούτα, μειώνοντας έτσι την οξείδωση της σάρκας τους από την επαφή με τον αέρα. Αυτό το χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με το αργό στύψιμο που δεν συνθλίβει τη σάρκα των φρούτων και των λαχανικών, προστατεύει και διατηρεί όχι μόνο το άρωμα και τη γεύση τους, αλλά και όλον τον θρεπτικό τους πλούτο!

Τι λέτε τώρα και για λίγη… γευστική έμπνευση; Ανακαλύψτε παρακάτω 3 υπέροχες συνταγές για χυμούς με ανοιξιάτικα φρούτα, γεμάτους γεύση και βιταμίνες!

inner

  • Χυμός από Μήλα και Κόκκινο Λάχανο

Πλούσιο σε βιταμίνη C, ο χυμός από μήλα και κόκκινο λάχανο είναι ένα κι ένα για στομαχικά έλκη και ταλαιπωρημένο συκώτι, ενώ συμβάλλει και στη γοργή αποτοξίνωση του οργανισμού και το αδυνάτισμα. Περιέχει, επίσης, ανθοκυανίνη, μπόλικη φρουκτόζη, γλυκόζη και λυσίνη (μια φυτική πρωτεΐνη), ενώ τα εξωτερικά του φύλλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, σίδηρο και ασβέστιο.

Για να ετοιμάσετε αυτόν τον θησαυρό γεύσης και θρεπτικών στοιχείων, πάρτε ένα μήλο και ένα κόκκινο λάχανο – αλλά θα χρειαστεί να κόψετε μόνο το δεύτερο: οι αποχυμωτές της Kuvings δέχονται άνετα ολόκληρα τα μήλα χωρίς να κοπούν!

BetterLiving inner

  • Χυμός από Μήλο και Τζίντζερ

Το τζίντζερ είναι πασίγνωστο για την ευεργετική του επίδραση στην άμυνα του οργανισμού, ειδικά όσον αφορά την καταπολέμηση των κρυολογημάτων και της γρίπης, κυρίως λόγω της τζιντζερόλης και της σογαόλης και της αντιβακτηριδιακής τους δράσης.

Ο συγκεκριμένος χυμός, όμως, συνδυάζει και τον θρεπτικό πλούτο του μήλου, κυρίως την άφθονη βιταμίνη C, που θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και χαρίζει ζωντάνια στο σώμα.

Ο τρόπος παρασκευής είναι απλός: ρίξτε στον αποχυμωτή της Kuvings τρία ολόκληρα μήλα (εξάλλου μπορείτε με αυτόν τον αποχυμωτή!), ένα λάιμ και λίγο τζίντζερ. Εννοείται πως τα δύο τελευταία θα τα αποφλοιώσετε πρώτα.

iStock 1224030463

  • Χυμός ABC για Ενέργεια

Η τελευταία μας πρόταση είναι τέλεια για την αντιμετώπιση της εξάντλησης και την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Ο χυμός ABC πίνεται ιδανικά το πρωί, με άδειο στομάχι, για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών, που περιλαμβάνουν βήτα-καροτίνη, γνωστή για την αντιγηραντική της δράση και την ευεργετική της επίδραση στην υγεία των ματιών, καθώς και σίδηρο, κάλιο και φολικό οξύ. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός αναζωογονεί το σώμα και διεγείρει τις διανοητικές του δυνάμεις.

Για να τον φτιάξετε, θα χρειαστείτε ένα μήλο, ένα καρότο και μισό παντζάρι. Πλύντε καλά τα υλικά, κόψτε το καρότο σε κομμάτια των 5 εκατοστών και το παντζάρι σε μακρόστενα κομμάτια πάχους 1,5 εκατοστού. Ρίξτε αργά τα συστατικά στον αποχυμωτή σας και αφήστε τον να στύψει αργά τους χυμούς τους δίχως να τα συνθλίβει, διατηρώντας έτσι τέλεια το χρώμα, τη γεύση και τις βιταμίνες τους.

Κι επειδή η υγεία στηρίζεται στις αποφάσεις που παίρνουμε, καθώς και στις καθημερινές μας συνήθειες, επικοινωνήστε με την ομάδα της Better Living και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε τον δικό σας πιστό σύμμαχο για καλή υγεία!

Μάθετε τα πάντα για τη βραβευμένη τεχνολογία των αποχυμωτών της Kuvings εδώ!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ