Τα μωρά όχι μόνο λατρεύουν αλλά και χρειάζονται ζέστη τον χειμώνα· ακόμη περισσότερο, χρειάζονται μια σταθερή θερμοκρασία στο περιβάλλον τους, ειδικά στο δωμάτιο όπου κοιμούνται.

Πράγματι, η διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού σας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πόσο άνετα νιώθει το μωρό, επηρεάζοντας ταυτόχρονα την υγεία και τη σωματική του ανάπτυξη.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να προστατέψετε το παιδί σας από άσκοπα κρυολογήματα, αλλά και να δημιουργήσετε γι’ αυτό ένα ευχάριστο, ιδανικό περιβάλλον!

1. Ντύστε το Όσο και… Όπως Πρέπει!

Μην ντύνετε το μωρό με ένα μόνο πολύ βαρύ και χοντρό ρούχο. Το καλύτερο είναι να το ντύνετε χρησιμοποιώντας «στρώσεις», δηλαδή πιο ελαφριά ρούχα που μπορούν να φορεθούν το ένα πάνω από το άλλο. Αυτό σας επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς μπορείτε να προσθέτετε ή να αφαιρείτε ρουχαλάκια ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Προτιμήστε, επίσης, υφάσματα που αναπνέουν, ώστε να μην ιδρώνει εύκολα το παιδί.

2. Χρησιμοποιήστε Υγραντήρα

Συχνά, ο αέρας σε κλειστά, θερμαινόμενα δωμάτια γίνεται υπερβολικά ξηρός. Αυτό ξηραίνει το δέρμα του μωρού, προκαλώντας ερεθισμούς, ενώ μπορεί να του προκαλέσει και αναπνευστικά προβλήματα. Ένας υγραντήρας μπορεί να λύσει πολύ εύκολα το πρόβλημα, διατηρώντας το επίπεδο υγρασίας στον χώρο σας στα ιδανικά επίπεδα.

ενυδατωση

3. Να Ενυδατώνετε το Δέρμα του Μωρού σας

Κάτι ακόμη που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε ερεθισμούς στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας είναι να το κρατάτε καλά ενυδατωμένο με κάποια σπιτική ή έτοιμη λοσιόν ενυδάτωσης παρασκευασμένη ειδικά για βρέφη.

4. Να Χρησιμοποιείτε Μάρσιππο

Ο μάρσιππος είναι ένας έξυπνος τρόπος να ζεστάνετε και να κρατήσετε ζεστό το μωρό σας, χρησιμοποιώντας απλά τη θερμότητα του σώματός σας! Μόνο προσέξτε, καθώς το μεταφέρετε, να μην πιέζετε το προσωπάκι του στο στέρνο σας, ώστε να μπορεί να αναπνέει άνετα.

5. Μην Χρησιμοποιείτε Βαριές Κουβέρτες

Οι πολύ βαριές κουβέρτες είναι επικίνδυνες για τα μωρά, καθώς δεν μπορούν να τις απομακρύνουν από το πρόσωπο ή το σώμα τους αν ζεσταθούν πολύ, ή αν πέσουν στο πρόσωπό τους και εμποδίσουν την αναπνοή τους. Χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα ελαφρύ κουβερτάκι, που θα το κρατά ζεστό και ασφαλές.

θυλασμος

6. Να Θηλάζετε το Μωρό σας

Το μητρικό γάλα είναι πλούσιο σε αντισώματα και θρεπτικά στοιχεία που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού του μωρού, κρατώντας το παράλληλα κατάλληλα ενυδατωμένο.

7. Να Επικοινωνείτε Συχνά με τον Παιδίατρο

Αν είστε νέοι γονείς, το κλειδί για όλα είναι η έγκυρη ενημέρωση. Αν εντοπίζετε οποιαδήποτε δυσφορία ή εξανθήματα στο μωρό σας, μη διστάσετε να καλέσετε τον παιδίατρο και να ζητήσετε συμβουλές.

inner

8. Διατηρήστε τη Θερμοκρασία σε Ιδανικά Επίπεδα – με Τεχνολογία Thermotec

Ο καλύτερος τρόπος να ζεστάνετε τον χώρο σας αλλά και να διατηρήσετε σταθερή τη θερμοκρασία είναι ένα θερμαντικό σώμα προηγμένης τεχνολογίας· και τα γερμανικής κατασκευής ηλεκτρικά σώματα Thermotec εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες θέρμανσης για κάθε χώρο!

Με έμφαση στην ενεργειακή απόδοση και την οικονομία, η πατενταρισμένη τεχνολογία AeroFlow

  • Εξασφαλίζει τη φυσική ροή του αέρα μέσα από τις κυψέλες του σώματος.
  • Ζεσταίνει τον χώρο σας γρήγορα και οικονομικά.
  • Δεν ξηραίνει τον αέρα που αναπνέετε, προσφέροντας ιδανική και προπάντων ευέλικτη θέρμανση!

Κάθε σώμα Thermotec έχει δικό του, ανεξάρτητο θερμοστάτη 𝗙𝗹𝗲𝘅𝗶𝘀𝗺𝗮𝗿𝘁 που…

  • Επιτρέπει εύκολο προγραμματισμό και ακριβή έλεγχο - ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο!
  • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικές ζώνες θερμότητας, εξασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία ξεχωριστά για κάθε δωμάτιο. Ιδανική λύση για το μωρό σας!
  • Μειώνουν δραστικά την κατανάλωση ρεύματος, καθώς καταναλώνουν μόνο όση ενέργεια πραγματικά χρειάζεται για τη θέρμανσή σας. Γι’ αυτό και τα Thermotec είναι τα οικονομικότερα θερμαντικά σώματα στην κατηγορία τους.

Με 15 χρόνια εγγύηση (που μπορεί να επεκταθεί στα 30 χρόνια!), τα Thermotec:  

  • Είναι πανεύκολα στην εγκατάσταση.
  • Έχουν μηδενικές ανάγκες συντήρησης.

Ζεσταθείτε γρήγορα, αποδοτικά και ποιοτικά, εξασφαλίζοντας μια πραγματική υγιεινή ατμόσφαιρα για το μωρό σας – και ένα άνετο περιβάλλον για όλη την υπόλοιπη οικογένεια!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την έμπειρη ομάδα της BetterLiving για να μάθετε περισσότερα για την ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρικών σωμάτων Thermotec!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ