Για όλους εκεί έξω που θέλουν να απολαμβάνουν τους χυμούς της ζωής και της φύσης, αποφασίσαμε να στρέψουμε τα φώτα στον νέο Whole Slow Juicer της Kuvings!

Για όλους εσάς εκεί έξω που θέλουν να απολαμβάνουν τους χυμούς της ζωής και της φύσης, αποφασίσαμε να στρέψουμε τα φώτα και την προσοχή σας στον νέο Whole Slow Juicer της Kuvings – μια συσκευή που μοιάζει περισσότερο με επένδυση σε γεύση και υγεία, παρά με απλό αποχυμωτή.

Έτοιμοι;

Μεγάλο Στόμιο – Μεγάλα Οφέλη
Ο νέος, πρωτοποριακός Kuvings juicer διαθέτει ένα πολύ μεγαλύτερο στόμιο για όλα τα φρούτα και λαχανικά που θέλετε να περάσετε στο εσωτερικό του. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα είστε πλέον σε θέση να τα βάζετε ολόκληρα στον αποχυμωτή, άρα:

  • όχι κοψίματα⋅
  • όχι λερωμένα σκεύη και πάγκος στην κουζίνα⋅
  • λιγότερο χάσιμο χρόνου⋅
  • μεγαλύτερη ασφάλεια για παιδιά και ηλικιωμένους.

Πρωτοποριακό και πρακτικό, δεν συμφωνείτε; Στην πραγματικότητα, ο νέος αποχυμωτής της Kuvings είναι ο πρώτος whole slow juicer παγκοσμίως!

Ποσότητα ΚΑΙ Ποιότητα
Ο νέος αποχυμωτής της Kuvings διαθέτει μια πολύ ιδιαίτερη τεχνολογία συμπίεσης και θραύσης της σάρκας του φρούτου και του λαχανικού, εξάγοντας το χυμό σε πιο αργό ρυθμό, αλλά πολύ πιο αποτελεσματικά, δημιουργώντας πολύ λιγότερο αφρό και μικρότερη οξείδωση από ό,τι ένας κλασικός, συμβατικός αποχυμωτής.
Η διαδικασία αυτή της πιο αργής και αποτελεσματικής εξαγωγής του χυμού διασφαλίζει επίσης πως παραμένουν άθικτα πολύ περισσότερα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ένζυμα! Με τον Whole Slow Juicer της Kuvings μπορείτε να είστε σίγουροι πως όλη η ενέργεια, η θρέψη και τα οφέλη των αγαπημένων σας φρούτων και λαχανικών πράγματι απορροφούνται από τον οργανισμό σας.

Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα
Ο νέος αποχυμωτής της Kuvings μπορεί να εξάγει το χυμό από κάθε λογής φρούτο και λαχανικό, από μαλακές μπανάνες έως σκληρά ραπανάκια, καρότα παντζάρια!

Αθόρυβος
Ο πιο αθόρυβος αποχυμωτής σήμερα έχει τη δική του πατενταρισμένη τεχνολογία. Ο αποχυμωτής της Κuvings λειτουργεί στα 40-50dB και είναι εξοπλισμένος με ισχυρό μοτέρ που παρέχει ένα ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον.

Πιείτε τον Χυμό της Ζωής!

Δεν υπάρχει πολυτιμότερος τομέας επένδυσης από την υγεία τη δική μας και της οικογένειάς μας! Κι ο πρωτοποριακός Whole Slow Juicer της Kuvings μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος σε αυτήν την επένδυση! Μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα μοντέλα.

 

betterliving buttons-02