Για έναν λάτρη του καλού φαγητού και του μαγειρέματος, η ετοιμασία ενός γεύματος είναι μια έκρηξη δημιουργικότητας, τέχνης, ικανοτήτων και… χαμού στην κουζίνα!

Κι είτε αναλαμβάνετε εσείς την αποκατάσταση αυτού του πεδίου μάχης, είτε κάποιος άλλος στο σπίτι σας, οποιοδήποτε εργαλείο ή συσκευή μπορεί να αυξήσει την απόλαυση του μαγειρέματος, την ταχύτητά του καθώς και την ποιότητα του όλου εγχειρήματος, μειώνοντας παράλληλα την ταλαιπωρία και το χρόνο που απαιτεί το καθάρισμα του πάγκου θα είναι για σας πραγματικό δώρο εξ ουρανού.  

 

Περισσότερος Χρόνος σε Ό,τι Πραγματικά Αγαπάτε

Αναφερόμαστε, φυσικά στη μοναδική σειρά συσκευών παροχής νερού της Strauss Water. Για σκεφτείτε: Aνά πάσα στιγμή εν ριπή οφθαλμού να απολαμβάνετε πόσιμο νερό με το πάτημα ενός κουμπιού σε οποιαδήποτε θερμοκρασία επιθυμείτε (καυτό, ζεστό, κρύο, χλιαρό), εξοικονομώντας σας χρόνο που μπορείτε πλέον να αφιερώσετε σε πολύ πιο ευχάριστες δραστηριότητες.  

Ίσως αν σχηματίσουμε μια νοερή βραδιά με τη φαντασία μας να αντιληφθείτε ακόμη καλύτερη τα οφέλη και την ευκολία μιας τέτοιας συσκευής στον πάγκο της κουζίνας σας: απόψε, για παράδειγμα, το μενού σας μπορεί να περιλαμβάνει ένα φίνο σπαγγέτι με μια ελαφριά σος από κρασί, με συνοδευτικό ένα πλούσιο πιάτο από φρεσκοκομμένα, μπλανσαρισμένα λαχανικά. Με τη νέα σας συσκευή παροχής ζεστού νερού της Strauss Water δεν χρειάζεται να περιμένετε να βράσει το νερό για να ετοιμάσετε τα ζυμαρικά σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού και μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, μπορεί να έχετε έτοιμο το απολαυστικό σας γεύμα, ακριβώς όπως σας αρέσει, σε χρόνο μηδέν!

Η στιγμιαία αυτή ευκολία όχι μόνο ελαχιστοποιεί το χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία ενός γεύματος, αλλά και μειώνει δραστικά το χάος που προκαλείται στην κουζίνα και συνεπώς την ώρα που χρειάζεται να αφιερώσετε για να μαγειρέψετε.

Οι συσκευές παροχής πόσιμου νερού της Strauss Water είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την ευκολία στη χρήση, την ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας και την αντοχή στο χρόνο από άποψη κατασκευής. Σχεδιαστικά, έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων βασισμένο μια μοντέρνα και μινιμάλ σχεδίαση. Δείτε την εξαιρετική μας σειρά και επιλέξτε τη συσκευή που σας ταιριάζει, απλά πατώντας εδώ!

betterliving buttons-02