Τον χειμώνα, ζέστη και άνεση πάνε μαζί.

Με έμφαση στην υψηλή απόδοση και την οικονομία, τα γερμανικής κατασκευής ηλεκτρικά σώματα Thermotec προσφέρουν κάτι περισσότερο από ζεστασιά: σας χαρίζουν απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες θέρμανσης για κάθε χώρο και, ως αποτέλεσμα, ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ποιοτική και ενεργειακά αποδοτική θέρμανση που προσφέρει η Thermotec!

inner2

1. Η Πατενταρισμένη Τεχνολογία AeroFlow

  • Εξασφαλίζουν τη Φυσική Ροή του Αέρα

Η πατενταρισμένη τεχνολογία AeroFlow της Thermotec επιτρέπει στον αέρα του δωματίου να κινείται φυσικά μέσα από τις κυψέλες του σώματος, να θερμαίνεται και να επαναδιοχετεύεται στον χώρο. Δεν χρειάζεται κάποιο μοτέρ που να τον απορροφά στο εσωτερικό του σώματος για να τον θερμάνει, ή να τον προωθεί βίαια προς τα έξω για να ζεστάνει τον χώρο.

Αποτέλεσμα; Αθόρυβη λειτουργία και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το δωμάτιο. 

  • Γρήγορη Θέρμανση – Υψηλή Απόδοση

Η καινοτόμος τους τεχνολογία ζεσταίνει τον αέρα με φυσικό τρόπο: κάθε κυψέλη περιέχει ένα προηγμένο, ειδικό σχεδιασμένο πυρότουβλο, το οποίο περιέχει τους αγωγούς θερμότητας. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ηλεκτρικά σώματα, δεν είναι το μεταλλικό περίβλημα που ζεσταίνεται και εκπέμπει τη θερμότητα στον χώρο, αλλά το πυρότουβλο στο εσωτερικό του. Ως αποτέλεσμα, ο αέρας που κυκλοφορεί ελεύθερα γύρω του μεταδίδεται απευθείας στον χώρο από τα ανοίγματα στο πάνω μέρος.

Αποτέλεσμα; Ο χώρος ζεσταίνεται γρήγορα και αποδοτικά, με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

  • Δεν ξηραίνουν τον αέρα

Σε αντίθεση με άλλα θερμαντικά σώματα, τα σώματα Thermotec δεν ξηραίνουν τον αέρα που αναπνέετε: επειδή ο αέρας κυκλοφορεί και θερμαίνεται με φυσικό τρόπο, διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του σε φυσιολογικό επίπεδο.

Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την εργασία και τον ύπνο σας, κάνοντας την ατμόσφαιρα στο σπίτι πολύ πιο υγιεινή, ευχάριστη και φιλική – ειδικά για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, που συχνά νιώθουν αποπνικτικό τον αέρα σε θερμαινόμενους χώρους.


2. Κάθε Σώμα Διαθέτει Ανεξάρτητο Θερμοστάτη
Flexismart

  • Απόλυτος Έλεγχος – από το Τηλέφωνό σας

Μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες των ηλεκτρικών σωμάτων Thermotec είναι ότι σας χαρίζουν, κυριολεκτικά, τον απόλυτο έλεγχο της θερμότητας σε κάθε χώρο του σπιτιού σας – και μάλιστα μέσα από το τηλέφωνο ή την κινητή σας συσκευή!

Εκτός από το εύχρηστο interface που υπάρχει σε κάθε σώμα, μπορείτε πλέον να ελέγξετε και να προγραμματίσετε τη λειτουργία του μέσω του κινητού σας.

Μέσω ειδικής εφαρμοφής, μπορείτε να το κλείσετε ή να το ανοίξετε, να ορίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία, τον χρόνο λειτουργίας κ.ά., εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, όπου κι αν βρίσκεστε! Ορίστε τη θερμοκρασία του κάθε δωματίου από το κινητό σας, και αφήστε τη Thermotec να σας καλωσορίσει σε ένα ζεστό σπίτι.

  • Διαφορετικές Ζώνες θερμότητας – για ακόμη Μεγαλύτερη Εξοικονόμηση

Κάθε σώμα διαθέτει ξεχωριστό, δικό του θερμοστάτη Flexismart. Η έξυπνη, προηγμένη του τεχνολογία σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετική θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο, ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς σας και τις καθημερινές σας συνήθειες!

Προγραμματίστε άλλη θερμοκρασία για το δωμάτιο που κοιμάται το μωρό ή ένας άρρωστος συγγενής, και άλλη για το γραφείο στο οποίο εργάζεστε· άλλη για το χολ, και άλλη για την κρεβατοκάμαρά σας.

Η μοναδική αυτή δυνατότητα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ζώνες θερμότητας στον προσωπικό σας χώρο, να προσαρμόσετε τη θέρμανσή σας στις δικές σας ανάγκες και να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερη ενέργεια.

inner1

3. Εγγυημένα Μειωμένη Κατανάλωση Ρεύματος

Όπως προαναφέραμε, η βασική πηγή θερμότητας των σωμάτων Thermotec δεν είναι το μεταλλικό τους περίβλημα. Το μέταλλο ζεσταίνεται αλλά και κρυώνει εξίσου γρήγορα. Γι’ αυτό η Thermotec χρησιμοποιεί ως κύριο θερμαντικό στοιχείο πυρότουβλο προηγμένης τεχνολογίας, που διατηρεί υψηλή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό σημαίνει πως, όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, το σώμα απενεργοποιείται, αλλά το πυρότουβλο στο εσωτερικό του συνεχίζει να εκπέμπει θερμότητα – δίχως, όμως, να καταναλώνει ρεύμα.

Το μοναδικό αυτό χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ορισμού διαφορετικής θερμοκρασίας για το κάθε δωμάτιο, εγγυάται δραστική μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλο όφελος για το πορτοφόλι σας!

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα ηλεκτρικά σώματα Thermotec είναι τα οικονομικότερα στην κατηγορία τους: απόλυτη αυτονομία και έλεγχος συνδυάζονται με υψηλή απόδοση και το χαμηλότερο δυνατό κόστος θέρμανσης.


4. 15 ή και 30 Χρόνια Εγγύηση

  • Εύκολη και Απλή Εγκατάσταση

Τα ηλεκτρικα σώματα Thermotec εγκαθίστανται εύκολα στον χώρο σας: μια απλή βάση στήριξης επιτρέπει την απρόσκοπτη κυκλοφορία του αέρα, ενώ το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσουν είναι να τα συνδέσετε στην πρίζα.

  • Μηδενική ανάγκη συντήρησης

Τα ηλεκτρικά σώματα Thermotec δεν χρησιμοποιούν κανενός είδους υγρό· επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροών. Επανειλημμένες δοκιμές και έλεγχοι ασφαλείας εγγυώνται άριστη, αψεγάδιαστη λειτουργεία, με μηδενικές ανάγκες συντήρησης.

Αυτό εξηγεί άλλωστε και τα 15 χρόνια εγγύησης που σας προσφέρουμε – τα οποία μπορούν, αν το επιθυμείτε, να επεκταθούν σε 30, χαρίζοντάς σας ακόμη μεγαλύτερη ξεγνοιασιά, όσα χρόνια κι αν περάσουν.


Όραμα της Betterliving4all είναι να προσφέρει σε σας και την οικογένειά σας έναν καλύτερο τρόπο ζωής!  Και τα ηλεκτρικά σώματα Thermotec είναι η πιο ευέλικτη, αποδοτική και ενεργειακά αποδοτική λύση θέρμανσης· και έρχεται σε διάφορα μεγέθη, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας χώρο!

Προετοιμαστείτε, λοιπόν, έγκαιρα και σωστά για τα κρύα που έρχονται!

Ζεσταθείτε γρήγορα, αποδοτικά και ποιοτικά! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την έμπειρη ομάδα της BetterLiving και μάθετε περισσότερα για την ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρικών σωμάτων Thermotec!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ