Αν “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται”, τότε τα smoothies αποτελούν την τέλεια διατροφική λύση! Περιέχουν συστατικά που κάνουν καλό στον οργανισμό σου, ενώ παράλληλα σε χορταίνουν και σε γεμίζουν ενέργεια!

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η απορρόφηση των βιταμινών, ιχνοστοιχείων, φυτικών ινών και όλων των θρεπτικών στοιχείων είναι τέσσερις φορές πιο υψηλή πίνοντας έναν φρεσκοστυμμένο χυμό, γι’ αυτό κι εμείς έχουμε επιλέξει 5 υγιεινές προτάσεις που ξεχειλίζουν από γεύση και θρεπτική αξία – χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή γλυκαντικών!

Φυσικά, για να απολαμβάνετε ένα τέλειο ρόφημα, κάθε φορά, ο πιστοποιημένα υψηλών αποδόσεων αποχυμωτής της Kuvings γίνεται έμπιστος σύμμαχός σας! Χρησιμοποιώντας τη βραβευμένη τεχνολογία κρύας σύνθλιψης και αργής περιστροφής (JMCS), στύβουν τα φρούτα και τα λαχανικά χωρίς να τα συνθλίβουν, διατηρώντας την πλούσια γεύση τους και τη μέγιστη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, ένζυμα και βιταμίνες. Ο ειδικά σχεδιασμένος αποστραγγιστής (smoothie strainer) βοηθά στη δημιουργία ενός πλούσιου smoothie, χωρίς διαχωρισμένα στρώματα.

πορτοκάλι

  • Πορτοκάλι αλλιώς

Ο πλέον κλασσικός χυμός είναι αυτός με πορτοκάλι. Χαμηλό σε θερμίδες και πλούσιο σε φυτικές ίνες και νερό, προάγει το αίσθημα του κορεσμού και φροντίζει για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού. Φημισμένο για την πολύτιμη βιταμίνη C που συμβάλλει στην προστασία της καρδιάς και την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στις λοιμώξεις, αυτός ο συνδυασμός ξεχωρίζει για την αντιοξειδωτική του δράση και προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά στο πρωινό σας.

Υλικά: πορτοκάλι, μπανάνα, τζίντζερ γκότζι μπέρι

 

  •  Τροπικό μάνγκο

Πρόκειται για το απόλυτο ρόφημα του καλοκαιριού αφού είναι κάθε γουλιά είναι ικανή να ταξιδέψει το μυαλό σου κάπου… τροπικά! Χαμηλό σε θερμίδες, υψηλό σε αντιοξειδωτικά, πλούσιο σε βιταμίνη C και φυλλικό οξύ, ενισχύει τη δράση του ανοσοποιητικού και βοηθά στην απορρόφηση σιδήρου.

Υλικά: μάνγκο, πορτοκάλι, καρότο, γιαούρτι χωρίς λιπαρά

μιρτιλο μπανάνα

  •  Μύρτιλο, μπανάνα και φυστικοβούτυρο

Πλούσιες σε φυτικές ίνες και κάλλιο, οι μπανάνες βοηθούν στο αίσθημα κορεσμού, ενώ ταυτόχρονα απαλύνουν τα συμπτώματα αδυναμίας, κούρασης και μυϊκών κραμπών. Αυτός ο πλούσιος σε πρωτεΐνες συνδυασμός καταφέρνει να σε γεμίσει ενέργεια στο λεπτό! Για ένα πραγματικά πλούσιο αποτέλεσμα, μπορείτε πρώτα να καταψύξετε τα φρούτα.

Υλικά: μπανάνα, γάλα αμυγδάλου, μύρτιλα, φυστικοβούτυρο

 

  •  “Εγώ θέλω καφέ”

Ποιος είπε ότι πρέπει να αποχωριστείς τον πρωϊνό σου καφέ; Σε καμία περίπτωση δεν είπαμε πως τα smoothies έρχονται για να αντικαταστήσουν την αγαπημένη σου πρωινή συνήθεια, ειδικά όταν ο καφές είναι δημοφιλής για την ενέργεια που σου προσφέρει. Μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά ο καφές είναι πλούσιος σε βιταμίνες του συμπλέγματος B, που είναι απαραίτητες για τη βέλτιστη λειτουργία του μεταβολισμού.

Υλικά: Μπανάνα, καφέ, γάλα, βρώμη

σοκολάτα

  •  Σοκολάτα για πρωινό

Μιας και μιλήσαμε για απολαύσεις, αναπόφευκτα το μυαλό μας σκέφτεται και τη σοκολάτα. Το κακάο, με υψηλές συγκεντρώσεις σε φλαβονοειδή και έντονη αντιοξειδωτική δράση είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και μεταλλικών στοιχείων όπως χαλκό, σίδηρο και μαγνήσιο, βελτιώνει τη λειτουργία των μυών και του κυκλοφορικού.

Υλικά: μπανάνα (που έχετε καταψύξει), κακάο, γάλα

Αυτές λοιπόν είναι μόνο 4 απολαυστικές προτάσεις. Όποιο συνδυασμό κι αν επιλέξετε να δοκιμάσετε ή και να εξελίξετε με δικές σας προσθήκες, είμαστε σίγουροι πως θα σας χορτάσει και θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις της ημέρας!

Στόχος της Better Living 4 All είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τη βοήθεια καινοτόμων και διεθνώς αναγνωρισμένων συσκευών. Θωρακίστε λοιπόν την υγεία σας με τον πιο εύκολο και γευστικό τρόπο!